fredag den 6. juni 2014

Eksamenslokalet klar til start!Det er nu, at mails med indledningen ”Så nærmer tiden sig, hvor eksamen står for døren” rammer din email-indbakke. Jeg er hvert år lige dele nervøs og spændt, og af en eller anden grund kræver det en hel del af mig at komme ind i eksamensrutinen igen.

Jeg har erfaret, at lister er en god ting, hvis jeg ikke vil stresse alt for meget. Derfor har jeg lavet en liste med det, jeg skal sørge for, når eksamenslokalet skal gøres klart og eksaminationen ruller. På den måde kan jeg med ro i sjælen sammen med censor lade den første elev træde ind ad døren, for jeg ved, at der er styr på tingene.

Er du ny udi eksamination, er du lidt usikker inden slaget eller har du blot brug for en genopfriskning af eksamensrutinen, så se mit bud på det her.
Vær opmærksom på, at den er rettet mod eksamination i oldtidskundskab. Men mon ikke, der er visse ting, du kan bruge?

Har du tilføjelser, så skriv meget gerne en besked til mig.
2 kommentarer:

Sidsel sagde ...

Husk at tingene til forberedelseslokalet skal dubleres hvis der er elever med forlænget forberedelsestid (tre gange hvis der er er dobbelt forberedelsestid i forhold til eksamination).
Jeg laver en tidsplan, hvor der står tider for både forberedelse, eksamination og sluttid. Og derudover plads til at skrive den faktiske tid, så jeg sikrer at eleven ikke går for meget/lidt tid.

Anja Czepluch sagde ...

Tak, Sidsel! Jeg bliver næsten altid forvirret, når der er forlænget tid til en elev. Sådan en situation har jeg også i år, så jeg vil i år gøre, som du skriver.