tirsdag den 19. februar 2013

Fotobabble-præsentationer


Hvis fx en Glog synes for uoverskueligt for dig, eller dine elever måske ikke skal andet end at beskrive/præsentere et billede eller kort gøre rede for noget ud fra et billede, så kan man hurtigt og nemt lave en Fotobabble.


Her kan du se og høre min første (ekstremt korte!) Fotobabble:

Der er altså tale om et meget enkelt program, hvor du uploader et billede, eventuelt tilføjer en baggrund og dernæst optager en lydfil, som dog har en længde på maksimalt 1 minut (på appen er det muligt under Settings at ændre lydfilens længde til 5 min!). Gå ind på www.fotobabble.com og giv det et forsøg - eller download appen til din Ipad/Iphone (desværre findes der ikke en Android-version endnu).  Man kan logge ind via Facebook, hvis man har en konto der. Din færdige Fotobabble kan indlejres i en blog som her eller linkes direkte til.

I mange fag vil der være gode muligheder for at bruge programmet. I sprogfag kunne man fx sætte eleverne til at lave en Fotobabble, hvor de har lagt et billede ind af dem selv og præsenterer sig. Man kunne også få dem til at præsentere deres fritidsinteresse, deres bedste ven, et feriebillede, en karaktér fra en film/bog, en historisk person, en kendt bygning osv. Der er masser af muligheder.

God fornøjelse!Ingen kommentarer: